Immens

Xavier Y. Zeilinga MSc RPP CPE CPI

Immens_marker copy gedragsanalist
Immens_marker copy onderzoeker
Immens_marker copy adviseur
Immens_marker copy executive coach
Immens_marker copy gedragstrainer
Immens_marker copy gastdocent
Immens_marker copy interim manager
Immens_marker copy Paul Ekman Associate
Immens_marker copy 
Certified Profiling Expert
Immens_marker copy Accredited LSI™ Consultant
Immens_marker copy 
Certified Professional Investigator
Immens_marker copy 
Certified Open Source Intelligence Specialist®
Immens_marker copy Certified Practitioner Evaluating Truth and Credibility (ETaC)
Immens_marker copy Certified Practitioner in Emotional Skills and Competencies (ESaC)
Immens_marker copy Master of Science in Communication, Behaviour and Credibility Analysis (MSc)

 

Naast bedrijfspsychologie en transformationeel coach, volgde Xavier een opleiding in Engeland en werd hij een Certified Practitioner in Emotional Skills and Competencies (ESaC) en Evaluating Truth and Credibility (ETaC), inclusief het lezen van micro-expressies, door middel van de wetenschappelijke methodologieën en leringen van Dr.Paul Ekman. Xavier heeft een masteropleiding afgerond in Communicatie, Gedrag en Geloofwaardigheidsanalyse en is afgestudeerd aan de Manchester Metropolitan University.

Xavier is sinds 1 oktober 2019 partner bij denhartigh & partners bv.

Xavier houdt bezig met zich dienstverlening op het gebied van gedragsanalyse, cultuur- en leiderschapsontwikkeling, persoonsgericht onderzoek en trainingen.

Gedragsanalyse en persoonlijke ontwikkeling, zijn bij uitstek zijn werkveld. Met een groot gevoel van verantwoordelijkheid draagt hij graag bij aan het succes van anderen, vanuit een leidende – en daarmee dienende – rol.

Als persoon is hij creatief en gedreven in het vinden van verbetermogelijkheden en altijd gericht op het behalen van resultaat. Dit ter bevordering van duurzame arbeidsrelaties, effectieviteit van mensen, teams en afdelingen. Hij gelooft in een energieke, positieve aanpak.

LSI™ Accredited

Alice Zeilinga – Gerritsen

Immens_marker copy LSI™ specialist
Immens_marker copy leiderschap trainer
Immens_marker copy coach

Alice is naast trainer en coach ook therapeut vanuit Praktijk Immens. Ze heeft een achtergrond als beroepsmarechaussee en heeft daarna de overstap gemaakt naar het bank- en verzekeringswezen. In deze periode heeft Alice veel ervaring opgedaan in commerciele- en managementfuncties. Daarna leerde zij het trainersvak en was werkzaam als loopbaanadviseur.

In 2004 is Alice voor zichzelf begonnen om binnen het totale vakgebied een gesprekspartner te zijn voor mensen met vraagstukken op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, employability en gezondheid.

De combinatie van therapeut en trainer coach zijn, is haar passie. Alice weet letterlijk en figuurlijk snel de vinger op de zere plek te leggen en de oorzaken aan te pakken. Daardoor zijn er aantoonbaar snelle resultaten.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Alice heeft een gerichte aanpak met aandacht voor mensen en hun welzijn. Ze maakt eenvoudig en gemakkelijk verbinding. Ze weet theorie snel en praktisch toe te passen, zodat deze direct inzetbaar is in de dagelijkse praktijk.

Binnen diverse grote bedrijven begeleidt ze managers en leidinggevenden met het doelmatig inzetten van veranderingsprocessen.

Sinds juni 2020 is Alice aan denhartigh & partners bv verbonden als LSI™ specialist, leiderschapstrainer en coach.