Xavier Zeilinga

Xavier Zeilinga

Xavier richt zich binnen Immens op het begeleiden van personen, groepen en teams ten aanzien van leiderschapsontwikkeling, effectiviteit en het creëren van constructieve samenwerkingsverbanden.

Xavier treedt op wanneer personen en/of organisaties in zichzelf een onwenselijke ordening hebben bereikt en er een behoefte aan herordenen bestaat.

Hij schept de voorwaarden om fundamentele bestanddelen op elkaar af te stemmen, zowel op mens- als organisatieniveau. Dit doet hij bijvoorbeeld door mensen in hún unieke kracht aan te spreken, waardoor zij hún talent ten gunste van de organisatie aanwenden.

Een collectieve verantwoordelijkheid vanuit ieders uniciteit, vaardigheden en drijfveren, draagt direct bij tot het succes van alle belanghebbende is zijn motto.

‘Leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap. Jezelf ontwikkelen en daardoor groeien kost tijd en inzet, maar de beloning is enorm! Het is jouw persoonlijke ontwikkeling die rechtstreeks de kwaliteit van je leven en daarmee je succes bepaalt’

Hij heeft opleidingen gevolgd op, onder andere, het gebied van organisatiepsychologie en (transformationele) training en coaching. Zijn veelzijdigheid dankt hij aan zijn ervaringen als leidinggevende in diverse branches, waarbij effectief gedrag, klantgerichtheid en het creëren van waardevolle samenwerkingen centraal staan.

Alice Zeilinga-Gerritsen

Alice Zeilinga-Gerritsen

Alice is naast trainer en coach ook therapeut vanuit Praktijk Immens. Ze heeft een achtergrond als beroepsmarechaussee en heeft daarna de overstap gemaakt naar het bank- en verzekeringswezen. In deze periode heeft Alice veel ervaring opgedaan in commerciele- en managementfuncties. Daarna leerde zij het trainersvak en was werkzaam als loopbaanadviseur.

In 2004 is Alice voor zichzelf begonnen om binnen het totale vakgebied een gesprekspartner te zijn voor mensen met vraagstukken op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, employability en gezondheid.

De combinatie van therapeut en trainer coach zijn, is haar passie. Alice weet letterlijk en figuurlijk snel de vinger op de zere plek te leggen en de oorzaken aan te pakken. Daardoor zijn er aantoonbare snellere resultaten.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Alice heeft een gerichte aanpak met aandacht voor mensen en hun welzijn. Ze maakt eenvoudig en gemakkelijk verbinding. Ze weet theorie snel en praktisch toe te passen, zodat deze direct inzetbaar is in de dagelijkse praktijk.

Binnen diverse grote bedrijven begeleidt ze managers en leidinggevenden met het doelmatig inzetten van veranderingsprocessen.

Bekijk hier de webpagina van Praktijk Immens